det gäller bara att kämpa lite

Jag är på gång nu. Jag SKA komma ikapp och ska fan inte ge upp. MVG HÄÄR KOOOMER JAAAAGGG!!!!

sjung för mig igen du lät som snöfall




Och i mitt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick


Vi känner alltid samma sak


(kent)


Stenbrottet 2010

Igårkväll var det stenbrottet, vittras årliga föreställning i stenbrottet i marieby, som vi awesoma estettvåor har gjort. Temat blev de fyra elementen/avatar/krig/fred/liv/död nånting. Det blev så himla lyckat tyckte jag. Även om det var saker man kunde ha gjort bättre så var det sånt bra flyt och allt bara fungerade. Det kändes verkligen värt allt slit om man säger så, det var riktigt kul.


I wish I hadn't seen all of the realness and all the real people are really not real at all



Har haft huvudet fullt av stenbrottet och plugg hela dan, vill bara sova nu. så är kortfattad som vanligt. 

Men det är fan snart vinter igen.

Och musik är fint. Hur skulle världen klara sig utan musik? Inte så bra skulle jag tro.  

be strong <3



Jag tänkte bara säga att du är ungefär den bästa som finns. Tack för att du är du för att du finns för att du står ut med mig för att du tror på dig själv för att du tror på mig. Bara tack /i

look towards the sky i see you there among the stars right next to my heart knowing you're always by my side knowing you're with me through life knowing that's all i ever need

Then I see you standing there wanting more from me, and all I can do is try



Har man inte så mycket annat att göra så kan jag och lillkameran få för oss att fara runt i huset och ta bilder på typ ingenting. Kul kan det vara ibland.

Tänkte skriva lite mer, men som vanligt är det ordbrist här hemma i Gilleråsen. Jag är iallafall klar med Geografiuppgiften nu, tjihoooo!

bara sådär en en vecka försent. 


fiskar är fina djur

för det mesta i alla fall. på insidan, vackra kan man ju inte alltid kalla dom. eller jag vet ju inte hur en fisck tänker men ändå. Dom verkar vara snälla djur. (utom elins reinkarnation av henry då, han är en dum kannibalfisk. (nej förlåt elin det var dumt sagt, men sant)). Kan man ha en parentes inom en parentes? tror inte det va?
men hur som helst, dom verkar vara fina djur. oCH ROLIGA. Och har man inget annat för sig på msn så kan man hitta på historier om dom. Och det var precis vad jag gjorde ikväll och ni får inte höra historien för den har jag glömt men jag kom på att varför skulle inte fiskarna i min historia få vara med på bloggen? 
Och som ni kanske redan förstått så gillar sara att rita. så ja, här är RUT, adrian, och den stora blå heter STEn. 



nollnollnollett (eller kanske två. eller tre)

hej fredag!

släppa allt. resa bort. förändras. hitta mig själv.


låta upplevelsen ta över och upplevelsen vara allt




Sometimes I wish for falling
Wish for the release
Wish for falling through the air
To give me some relief
Because falling's not the problem
When I'm falling I'm in peace
It's only when I hit the ground
It causes all the grief

you are the only exeption

Jag är trött. Och klockan är mycket. jag borde sova. Jag har lust att skriva. Men orden vill inte komma. Så jag sitter här istället och skriver om absolut ingenting.


and I'm on my way to believing


this is the dawning of the rest of our lives

Söndag tredje oktober är en PLUGGDAG. Idag ska jag få massa skolarbete gjort, till exempel engelska och geografi som ska vara klart imorron. Sen har jag en hel hög med andra grejer också. Dumma mej har ju skjutit på allt tills idag, jag fattar inte varför jag gör så gång på gång. Jag har haft världens bästa tillfällen i flera dar nu att plugga, och ändå slutar det med att jag sitter och gör ingenting istället. Och så måste jag sitta och ha alldeles för mycket att göra på söndagen. Jag vet inte hur många gånger jag gjort precis så här, och sen nästa gång lovat mig själv att jag aldrig ska göra om det. Men jag hamnar alltid här till slut ändå. Antar att vara effektiv inte riktigt är min grej då.

Jag har iaf invigt dagen med alldeles för lång sovmorgon och en mysig frukost på sängen med nyponsoppa och lilla datorn, inte illa det. Och känner mig trots allt riktigt pigg och pepp på att få saker gjorda, ja jag kännher mig faktiskt positivt inställd till det mesta idag. Så jag ska utnyttja det nu, hihi.

Det är aldrig för sent att ändra på sig och förändra saker man inte trivs med ju.


RSS 2.0