It's like forgetting the words to your favorite song



Jag saknar värmen...




INGENTING IGEN

Jag har inga kul bilder och inget vettigt att skriva. Jag har ingen inspiration och ingen lust att skapa något. Ingen lust att plugga. Ingen ork. Inget humör och ingen känsla förutom den där det-händer-inget-känslan. Det händer inget, jag förändras inget, träffar inga nya personer eller upplever något nytt. Allt står still igen. Och jag har som vanligt ingen anledning att klaga men gör det ändå. Allt blev till ingenting och jag vet inte hur det gick till, jag minns inte hur det kunde bli såhär. Inget har egentligen hänt, jag antar att det bara är jag. Som vanligt. Och ingen kommer orka läsa det här. Men jag publicerar det ändå för ibland behöver man skriva av sig om ingenting.

Ingenting, och jag hatar att känslan börjar bli så välbekant.

and history books forgot about us and the bible didn't mention us

Mina ögon känns som sånadär röda flörtkulor som man pysslade med på fritids när man var liten, så borde kanske sova nu...
Har i alla fall bestämt mig för att ta sovmorgon imorron också, orkar bara inte kliva upp tidigt en dag till. Tanken om att få sova är alldeles för lockande. Vill egentligen till skolan till frukost och få plugg gjort, men ibland kommer man till en punkt då man bara inte orkar längre.  Där är jag när nu det gäller att sova, jag känner mig liksom helt slut ända in i själen. och jag orkar inte bry mig om jag är lat eller om det är onödigt helt enkelt. jag SKA FAN SOVA TILL TIO NÄR JAG KAN VAD SOM ÄN HÄNDER! Känns ganska underbart faktiskt.
Har också idag känt mig ganska mänsklig trots att jag trodde jag aldrig skulle orka vara annat än en zombie längre. Och gett gärnet på gymmet på idtotten. och varit en snäll dotter. så jag kanske så småningom kan få tillbaka lite respekt för mig själv om jag bara ser posotiovt på saker och ting. Det känns bra helt enkelt. Jag tror att jag har undetskattat hur viktigt det är att inte blockera sig med negativa tankar. Har också kommit fram till att jag vill göra något drastiskt snart, nåt jag inte brukar göra. Får väl se hur det går, hehe.  

have you ever thrown a fist full of glitter in the air?

Det är faktiskt mysigt med vinter. När man åker buss hem på kvällen och det är alldeles mörkt utanför fönstret så man bara ser alla ljus från staden som glittrar och speglas överallt. Och det är sådär mysigt varmt och skönt i bussmörkret så att man önskar att man hade lite längre hem. När man lyssnar på en låt som man lyssnade på så otroligt mycket förra vintern ungefär den här tiden och medans man följer med i varje välkänd ton så kommer minnena, glada minnen och bra minnen och dåliga och spännande minnen och den där vinter-snart-är-det-jul-känslan. och när man äter pepparkaka och klementin och pratar om glögg och julafton och julmiddag och julklappar blir den ännu starkare. Vinter är fint.


och vintern är så satans lång igen

Det var som att kylan nådde ända in. I hjärtat.

Det är vi som bestämmer





Är trött. Trött på allt. På att vara jag på att vara glad på att vara ledsen på att inte hinna på att göra fel och på att göra rätt på att inte räcka till på att vara ensam. Men allra tröttast är jag på att vara trött.

Här är bilder ifrån någon gång denna fina höst då jag tog en sån där skön promenad som man bara blir lugn och glad av. Ska sova nu så jag inte avlider av trötthet, känns som om det skulle kunna hända när som helst nu. Och inte blir det bättre av att inte sova. (jag fattar inte varför jag gör såhär mot mig själv). Men jag har lovat mig själv att fortsätta hoppas så det ska jag göra. Att hoppas blir jag nog aldrig trött på i alla fall. Det är fint, att hoppas.


Vem har lurat alla barnen?
Det här är inte allt som finns
Här är inte allt som finns
Det finns mer...


ikväll känner jag för att le

Just nu är jag inte rädd för motgångarna för jag vet att dom kommer och inte går att undvika. Och jag vet att hur mycket det än kommer att gå neråt så går det uppåt sen igen också. när man minst anar det. och det är det enda jag lägger något värde i.
Dags att vara lite stark och kämpa igen va sara?

Man kanske kan kalla det att vara hoppfull


medans dagarna bara bli kortare och mörkret och kylan långsamt får grepp om Sverige

Tydligen har det varit snö idag typ överallt utom i målsta. Och jag vet faktiskt inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Jag vill inte ha snö, jag vill inte att det ska bli kall vinter riktigt än. Hösten var så fin i år. Men samtidigt så kan man inte säga annat än att den är slut nu, och första snön är faktiskt väldigt mysig. Och så ju fortare det bli vinter desto fortare blir det ju sommar igen, hihi.

Så lika bra att börja förbereda sig för vintern då, köpa varmaste jackan i stan och bunkra upp med tjocksockor och ingredienser till varm choklad. Och dags att vara lite positiv. Jag älskar inte precis vintern men vad fan man kan inte deppa för det!


Saker som är bra med vintern

  • nyfallen snö som glittrar sådär fint i februarisolen
  • åka slalom, heeeeeeeeeeelst i Årrrrreeeeeeeee hihihihi
  • att man får en alldeles utmärkt ursäkt för att dricka varm choklad hela tiden
  • ridtur i en snötäckt skog. om man har tjocka vantar på sig i alla fall
  • åka madrass i världens största backe. typ det roligaste som finns. var så jävla länge sen jag gjorde det bara, nån som vill åka madrass med mig i vinter?
  • sitta med myskläder och mössa på framför en öppen eld i kaminen när det är snöstorm ute
  • lucia är mysigt
  • JULEN
  • att det blir ett nytt år
  • att alla glömmer att det blir ett nytt år och säger det gamla året hela tiden
  • luddigafluffsnöflingor
  • att springa och glida på isiga fläckar (även om jag oftast ramlar)
  • en stjärnklar himmel och fullmåne. Det finns inget finare.
  • bygga snölyktor
  • att man har jullov. Då kan man ha kul!
  • Älskar att fotografera på vintern. Vet inte varför men så kul med all snö typ.
  • Att längta till sommaren. Det finns inget tillfälle på året då man längtar så mycket efter sommaren som på vintern. Sommaren verkar aldrig så underbar som då.
  • när man känner att snart snart är det äntligen vår.

 

 


och än fanns det tusentals tårar kvar

Ännu några tårar hit eller dit spelar väl ingen roll. Ännu en som gråter här på jorden där så många redan gråter, där alla har problem och där ingen förstår att uppskatta det dom har. Där det dåliga gång på gång skymmer det goda. Alla gråter, alla skriker inombords åt att livet är så orättvist. Så vad spelar det för roll om en till också gör det? Den personen är bara en gråtande människa bland alla andra gråtande människor så varför skulle någon ens försöka förstå den stackars gråtande människan som känner alldeles för djupt? Det borde de inte. Gör man så här får man skylla sig själv. Lilla ynkliga människan med sina ynkliga små problem. Vad vet du om livet?

Tillräckigt för att veta att tårar nerför en våt kind och ett hjärta som värker kan betyda allt.



några små ord

Jag vet att min blogg inte är världens bästa precis. Den har sina perioder då den i principp går i dvala. Och inläggen är oftast varken innehällsrika, inspirerande, eller intressanta. De få gånger jag skriver nåt blir det endast en bråkdel av vad jag tänkt mig, och antingen skriver jag av mig något nästintill obegripligt och egentligen ganska fånigt, eller så blir texten bara genomskilnig och grå med en halvtaskig bild till. Det är så det känns i alla fall. Och jag kan också förstå varför det bara är ett fåtal personer som överhuvudtaget läser eller vet att sarasaraw existerar. Och jag orkar liksom inte bry mig heller. Jag har varken tid eller ork att förvandla sarasaraw till nåt bra. orkar liksom inte lägga mer tid på det. Inte nu. Även om jag egentligen skulle vilja så inte just nu. Och samtidigt kan jag inte förmå mig att ta bort den här bloggen heller, för det kommer tillfällen då jag är glad att jag har den, även om det nu för tiden inte är särskilt ofta.

Så jag kör på som jag gjort hittils antar jag, och ni som inte orkar läsa behöver helt enkelt inte.  Det känns ganska lagom för tillfället.  


03:40 nåt

HEJ!!!

har varit och sett johnossi på gamla teatern ni som inte vet och ska bara sÄga att dom var AWESOME, så jävla bra. så himla fint att se några som är så duktiga på det dom gör, känna musiken i hela kroppen sådär att man bara inte kan stå still utan måste hoppa för att energin och glädjen liksom ska få plats, och så göra det med två underbara människor dessutom. så som ida och elin till exempel. det är fint.
Sen drog vi hem till ronja och det var också kul, kul människor där och så.
ÄR förövrigt hemma hos ida nu och vi ska sova i hennes jättestoramegabautasäng, den är nog skön.

NATTINATTI.

men först nu ska vi göra östobalor. GOTT HIHI

RSS 2.0