SAGan o m Sten-bJÖRN och LOUISE-MARIe

dET VAER EN GÅNG en liten person som hette STeEN-BJÖRn, ochhan hade en person sopm hette Louise-mariehonvar snäLlL. DOM VAR VÄNNER OCH DOM LEVDE DET LIGNA LIVET PÅ skolan vuttra. eNn dag var4 SteN -BjORns groda LIMPAN lite sur, och bet Sten-björn. han fick ett iitmärke och var tvungRen att åkas till sjukhuset. mEN DÅ KOM HANS VÄN lOYUISEMARIE och skötte om hans grodor, vbåde limpan betty och STENBJÖRN JUNIOR som var den mest älskade. Det var snällt gjort av louise maroe tyckte sten björn. MENNNN. DET tyckte inta groderna, de gillade inte louise-marie. verkligen inta. och det var så synd för nu får hon aldrig SKÖÖÖTA STENBJÖRNS GRODOR IGEN!!!!!!!!!
men stenbjörn ska träna lite mer på att vara en snäll perspmon affaktiskt.
faktiskt.


(eventuella stavfel kan förekomma) 

hej igen.



Trött.
Pluggar på.
Är nästan lite förkyld.
Mulet ute, regnade nyss.
Var ner till sjön idag, blåste kallt.
Undra vilken fredag vi är lediga, om vi nu är lediga?
Varje mening jag skriver blir längre och längre ser jag nu, undra varför?
Skriver bara meningslösa tankar idag, ingen aning om varför men antar att jag inte kommer på så mycket intressant att skriva...
Hej då.
:D

Hej



har inte tid eller ork att skriva riktigt....

Men ska plugga som fan i helgen. ska bli klar med massor.
nu vill jag ha sommar!

I caught my reflection in the corner of your eye



and the reflection was all I could see...

gräs



Nytt grönt friskt gräs. Nu är det verkligen vår.

I believe in everything I see

Regnat har det gjort i flera dar, regnat och regnat och regnat. Och den envisa dimman har stannat kvar också. Men konstigt nog har det mest känts mysigt tycker jag, brukar inte vara den typen som längtar efter regnväder, men de här senaste dagarna har det varit riktigt skönt. Vet inte varför. Kanske för att det mjuka dunkla ljuset och tysta regnet passat in med mitt humör. Eller att jag äntligen har haft en anledning att verkligen sitta inne och ta det lugnt utan att känna att jag borde gå ut och ta tag i något vettigt. Eller för att det helt enkelt bara känns skönt och mysigt med dimma och regn som faller. För en gångs skull.
Och för att jag sluppit jaga häst ett tag. Helt klart det också.
Min lilla söta häst har på den senare tiden fått för sig att det finns mycket grönare och godare gräs på andra sidan staketet (vilket tyvvär stämmer), och därför gjort dagliga expeditioner till grannens ängar (och gräsmattor). Det har inte spelat någon roll att vi satt en extra tråd på staketet, eller att min mammas häst ropar förtvivlat efter sin kompis så fort hon försvinner utom synhåll. Grönt gräs finns det inget som kan mäta sig med tydligen.
Därför har jag då de senaste dagarna fått jaga tjurig ponny ungefär sju gånger om dan. Har till slut fåt tag i hästen, skällt på henne, fått in henne i hagen, och tio minuter senare ser jag något väldigt brunt och hårigt springa förbi i full fart utanför fönstret. Igen.
Men som tur var så tyckte hon inte att det var så frestande att vara ute på vift när det regnade, så jag fick en välbehövlig paus från hästjagande.
Sprang också i torsdags, första gången på riktigt länge. Och bra kändes det, peppade mig själv att bara springa en liten bit till, och den natten sov jag som en stock. (bra jobbat KOUGGLIS!)

Men regnat har det ju inte gjort hela tiden, idag har det varit verkligen skönaste vädret på länge. Sol och mellan femton och tjugo grader hela dagen, kan det bli bättre?!
KÄNDES SOM SOMMAR :D hihi
Satt ute i solen och pluggade ett tag, satt inne och pluggade, plockade blåsippor och hittade en vit också, tog en promenad, umgicks med familjen, och jagade lite häst. 
Haft det så lugnt och skönt egentligen den här extra långa helgen, tror jag behövde det.
Sitter nu här med skön musik i öronen, och lite lördagsgodis som jag fick av lilla mamsen, och mår ganska gott.
Imorron blir det plugg, och ridtur förhoppningsvis. Ska bli så kul att rida igen, var verkligen ett tag sedan sist känner jag.



BE STRONG ♥
 
 

...



Kallt regn och snö och vind rufsar mitt hår och blandar sig med mina tårar mitt hjärta värker gråa gråa moln flyr fram med vinden och regnet och snön upphör i stillhet kylan sprider sig i min kropp är bedövad hela världen är kall och grå molnen skingras långsamt och ljuset blir starkare lyser nästan igenom solen kämpar för att nå ner till min ensamma själ bryter igenom molnen och små små strålar av värme och lycka når mitt ansikte och sprider sig från hjärtat möts halvvägs i min hals och ett hysteriskt skratt bubblar fram av ljus och värme vad håller jag på med? 

I VARJE VÄRKANDE BIT AV MITT HJÄRTA I VARJE ANDETAG I VARJE TANKE.


WE DONT NEED GOOD HEADLINES

Everybody sing like it’s the last song you will ever sing
Everybody live like it’s the last day you will ever see

We were born for this



Helgen har gått så fort, det bara svisch!!! och så är det måndag igen. känns som om jag bara hunnit sova och äta typ, men det är inte riktigt sant, jag har varit på moppetur till andersön med verre, jätte trevligt hade vi tack för den dagen verre :D
msn hängde med TFTarna och forntidenuppgiften i går, gick framåt iallafall...
Var och hälsade på maria och vovvarna i stugun idag, fick gott fika och jättegod fisk och massor med sol och gosa med översociala hundar hihi :D
Och nu diskutterar TFT forntiden igen och det går riktigt bra faktiskt!!!
kanske vi inte skämmer ut oss fullständigt imorron på seminariet då...
Orkar inte skriva mer nu tror jag...
haha
ska sova snart, vill inte vara trött imorron, det är ju saker som händer då ju:) 
hihi

Glad dag

Idag har jag mestadels varit superglad och pigg och haft det jättehärligt, tack vare TFTarna. Tack för en uuuunderbar dag hör ni :)
Var väldigt trött i morse faktiskt, och blev inte mycket piggare av fotolektionen, tittade på massor av fina foton visserligen och började på bildanalys uppgiften, men höll på att somna med jämna mellanrum. Dock piggnade jag till rejält med TFTarna senare, gud vad kul vi hade idag!
Vi hade det jätte trevligt efter skolan med pigg-elin och en galen stund i badhusparken, massa roliga reg skyltar och fina foton och en rolig stund på MAX med lite mat i magen. Tror dock att de flesta gästerna det eftermiddagen fick rejält med saker att titta på och roligt hade vi.
Sen blev det musikal på folketshus, jätte duktiga var dom, verkligen, och Alma var med jättekul att se.
Just ja, vi var på loppis också och hittade bland annat tre söta snäckdjur, snäckdjur med fina munnar och ögon och ben och armar och sugproppar som dom stod på. Små figurer gjorda av snäckor helt enkelt men otroligt söta var dom.
Isen på storsjön har nästan helt försvunnit nu såg jag ikväll, bara några små guppande flak längst ute. Det om något är väl åndå ett supersäkert tecken på att nu är det äntliger vår. Så fint var det också ikväll när solen gick ner. Pappa och jag tog några fina foton på vägen hem från stan.
Längtar sjukt mycket efter sommar också, sol och värme och härliga människor och INGE mer skolarbete och SOVMORGON lite oftare. Känns som om jag skulle behöva det redan nu.
Är så trött också, så dödstrött. Lider nog av akut sömnbrist. (Mycket möjligt). Ska sova nu så fort jag skrivit klart det här. Och imorgon ska jag nog unna mig att sove extra länge tror jag.


cold cold water sorrounds me now and all I've got is your hand



can you hear me now or am I lost?


...

I dream of a day when it’s all gone away
And the sun is shining bright
I dream of a day when it’s all gone away
But dreams are for night




Det var finte nere vid sjön ikväll.
Tyst. Stilla.

mer och mer och mer

Idag var det som att jag på riktigt verkligen fattade hur himla mycket skolarbete jag nu har att göra på sån kort tid. Hur många veckor är det kvar av terminen? Fyra? Sex?
Någonting sånt kom jag fram till idag och det är inte mycket, inte när man har en ganska så stor hög med inlämmningsupgifter man inte ens har börjat med i väskan och fler på väg. Och mattenationella.....bara tre kap kvar att gå igenom av bokens sammanlagt sex tills på onsdag. hehe.
Kanske ska börja ta tag i det på riktigt.

Men det är inte så att jag inte har vetat om att jag har så mycket, och jag har ju jobbat, bara inte tagit tag i det ordentligt. Så nu har jag och turtley kommit fram till att det gäller liv eller död från och med nu, nu jävlar ska vi komma ikapp!!
Ska börja nu med religionen, (har ett helt lager med peppiga smileysar så det går nog bra), och kanske försöka göra klart något idag. 


Lycklig


And I wanna live, wanna give something back.



Det är vår...

Engelskanationella avklarade...

Turtley<3, Snaily<3

Solen skiner nog imorron...

Inte länge kvar till sommaren...



LIFE IS GOOD

sovmorgon...

Supergod middag igår med pappa och maria, och sen blev det majbrasa med verre hihi :)
Kul det mesta men FRUKTANSVÄRT REGNIGT. Verkade som om väderguden gjorde allt han kunde för att släcka allt brinnande på jorden, skickade tonvis med vattenmassor över våra små pyrande rishögar, och förstörde därmed det lilla roliga med denna tradition. Men trots det, efter så där en halvtimme med proffsiga rökeffekter, så fick de fiffiga jordborna ändå fyr på surhögen till slut. Eld blev det, och fyrverkerier. Och mera regn. Kände mig som en vattenväxt ungefär. typ en alg eller nåt. Drypande våt och sladdrig. huuuuuu!
Och sen när jag kom hem var jag tvungen att hjälpa min vattenväxtmamma att ta in de stackars håriga och hovförsedda blötdjuren i stallet, innan jag äntligen fick dra av mig kläderna och sätta på mig något torrt. och frös som en gris gjorde jag också.
Så det blev en blöt sistaapril i år.

Rejäl sovmorgon till halv ett eller nåt idag iallafall, behövde nog det. Men känns ändå som att det först är nu som jag har vaknat på riktigt, har varit som en sömngångare hela dagen. Kände mig en aning panikslagen när jag kollade på klockan nyss och såg att den snart är sex, skulle mer ha gissat på halv fyra eller så.  
Men nu har piggheten som jag längtat efter äntligen kommit tillbaka, och full av energi ska jag nu ut i solen på en springtur. Ska eta efter min gamla mobil sen också, så att jag kan börj ta kontakt med omvärlden igen. Är inte van vid att vara utan sms möjlighet.

      


RSS 2.0