elin

Finaste Elin snaily ellinenn elis hattuggla TFTtredjedel Horneij  fyller arton idag också. Stor tjej nu. Grattis fina du, jag älskar dig <3 

free fallin'



En random bild bara, den har aldrig passat in någonstans så tänkte den skulle få synas lite ikväll liksom. Sitter och pluggar (som vanligt), och (som vanligt) går det inte så bra. Men har snart skrivit en fjärdedel av det jag tänkt hinna idag i alla fall, och det är ju bättre än ingenting. Har varit hos bästa mormor i helgen, det var himla mysigt. Skottat snö och kört ved på skottkärra. Och blivit välgödd med bullar och våfflor och hemgjorda köttbullar. Och kramad. Finns nog ingen snällare än min mormor.


Ännu en kväll bland många



Ibland känner man hur ont det gör att leva i varenda hjärtslag. Smärtran dunkar i takt, ångesten likaså. När man slappnar av och stänger av alla inbyggnda funktioner som varit på under dagen, släpper den där yttre fasaden som som bara inte får rasa. När man sitter själv hemma ihopkrupen under täcket, när tankarna kommer krypande och tar över helt.

Då känner man att man lever.

Keep on running



Lyssnar på musik. Var nog över ett dygn sen sist tror jag. Två kanske.
Ren glädje.

Men nu håller jag på att somna så nu ska jag sova.

Har verkligen kommit igång med träningen nu också, det känns himla bra. Mina ben och armar är riktigt nöjda ikväll.

So tell me when you hear my heart stop



Sitter just nu uppe alldeles för sent och tänker alldeles för mycket. Jag har tänt några ljus, det är mysigt. Och så är jag sådär skönt trött och nöjd efter ridlektionen idag då jag red en väldigt fin liten häst, vi passade bra ihop hon och jag. Jag ska aldrig sluta rida, har i princip vuxit upp med hästar och även om det inte är ett lika stort intresse nu som det var när jag var yngre så är det något jag har svårt att tänka mig att jag kommer vara utan en längre tid. Och någon gång vill jag ha möjlighet att tävla också, vad ska annars en människa som älskar tävlingar göra? typ.

Det är också väldigt svårt just ikväll att se möjligheter som inte finns. Vet inte riktigt vart positiviteten tog vägen, det var ju här alldeles nyss liksom. Men antar att jag får fortsätta leta efter den. För även om jag vet att det kommer att bli bra på längre sikt, att det är bra ändå i grund och botten, så är det inge kul att behöva ge upp om planer och drömmar. Det är det inte.


There's a possibility I wouldn't know


I don't want to follow death and all of his friends



Har haft en riktigt mysig kväll med musik och Pepparkakor bland annat. Var ute och sprang idag också, pressade mig själv till det yttersta i en halvtimme i snön som vägrade sluta virvla in i mina ögon. Jag kände att jag behövde det. En aning stolt faktiskt. Nu blir det sova. 

och vill kunna köpa en riktig kamera!!! Tror jag dör av kamerabrist snart.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig

Ensidig kärlek är också kärlek. Jag önskar att jag inte hade låst in mitt hjärta i ett skottsäkert kassaskåp. För visst, kulorna nådde inte in. Men det gjorde inte du heller. 

Samtidigt så tänker jag fortfarande på dig ibland. Varför? Kanske nådde du in i alla fall, gick rakt igenom plåten och metallen. Det verkar som så, du var starkare än allt mitt motvilliga självförsvar.

Men det är längesedan nu, och det är ingen ide att klänga sig fast vid det som varit. Så det ska jag inte heller. Jag har redan glömt det mesta, tiden har gjort det knappt märkbart och väldigt suddigt i konturerna. Och det känns faktiskt bra, jag är ju fri nu och det är himla fint.

Jag bara undrar hur jag kunde låta något sådant som rädsla styra? Det är definitivt inte värt det, det är alldrig värt det. Ska aldrig behöva vara det.


Ville nog bara skriva av mig lite sådär.


IHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIIIIII

Nu är det bokat och klart. NU ÄR DET BOKAT OCH KLART. alltså fan vad jag längtar. Den tionde Juni åker vi och sen blir det två underbara veckor i soliga grekland med bästa ida. FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!! 

hihi :D

God make it fly faster than i'm falling in love

Ibland orkar man bara inte ta sig iväg till skolan. När man är så trött så att man bara vill gråta och bara inte finner den minsta anledning till varför det ska vara värt det. En sådan dag är det idag.

Så jag är hemma och ska få lite plugg gjort istället, eller helst massor då. Pluggas ska det göras i alla fall!

Och åka skidor. Har alltid varit jättedålig på längdskidor och det har aldrig varit min favoritgrej, plus att jag inte har haft ett par åkdugliga skidor sen i femman. Men nu har jag gjort det några gången redan i vinter, lånar mammsens skidor och det funkar bra, superbra träning är det också. Så det översnöade skidspåret ovanför vårat hus here I come!!!!  

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå


svartvit



Tränade igår, red idag. Det kändes hur bra som helst!

Allt är fortfarande en aning svartvitt. Som när jag tappar taget och faller tillbaka. Men ska bara fortsätta att kladda på lite mer färg nu, så att det riktigt lyser. Inte släppa taget om penseln även om fingrarna är bedövade av kyla. Till sist så.

I hope it's gonna make you notice

Några timmar kvar. måndag. vill inte. hugrig. trött. fast i ångesten och området mellan sömn och vakenhet, livsvilja och tomhet. igen. vad håller jag på med?


someone like me


Let's grow old together and die at the same time


Someone like me

Den där ångesten igen.
Fan.

never give up it's such a wonderful life

fyra saker som jag inte kan klara mig utan:

de underbara personer som står mig nära

en kamera

ridningen

och kanske inte heller choklad, inte när jag tänker efter. Alldeles för gott.

och popcorn! :)

trött

Imorron blir det plugg som fan! Nu SKA jag få gjort allt för jag är jävligt less på att ligga efter så här och jämt känna att jag inte kan göra något för att jag måste plugga. Och sen inte få något gjort ändå.
Hade supermysig tacokväll med ida igår i alla fall, det var så himla fint, det är sånt som gör att jag orkar ge mig fan på att plugga just nu. Och hon hjälpte migt att fårga håret. haha. Ja... det blev inte riktigt som jag tänkt mig, det syntes knappt någon skillnad efteråt. Blev en liten aning mörkare och mer rödbrunt bara. Jag som INTE ville ha rödbrunt. jävvlafrisör som envisades med att jag skulle ha den färgen. Nu blir det sova, så himla trött.   

och ändå ser jag bara livsillusioner



Så jag håller fast vid drömmarna lite till


It's a brave new world



FÖRÄNDRING. Äntligen. Så ja, nu hör jag till gruppen av människor som har klippt det där som kallas lugg. Och jag trivs faktiskt med det, än så länge iaf. Och mer förändring kommer nog snart tror jag hihi :). Sen vet man ju aldrig hur resultetet blir, men man måste ju prova för att veta.
Imorron (eller om några alldeles för få timmar) är det skola igen. Har ingen som helst motivation eller lust. Men elin och jag har bestämt oss för att kämpa (med eller utan krigsmålning och hjälm), så vittra here we come! eller nåt...

längtar som en galning till i april och i juni, åh<3


I believe in nothing but the truth of who we are



Långa nätter



Jag vill bara se framåt nu

Därute finns en värld av långa nätter


And the time will come when the day is done and the fighting's over and the race is run



Fattar inte vad det är som gör att jag och gymnasiet inte passar ihop. Massor med plugg. Drunknar i plugg. Och ändå gör jag inget, noll motivation här. jag vill inte lära mig mer saker nu som jag inte har lust att lära mig det känns som att det börjar bli fullt. Jag vill ut och resa istället. Leva livet! Har börjat tänkt så himla mycket på framtiden nu, och fast jag vet att skolan är viktigt så längtar jag. Fan vad jag längtar

Jag vill upptäcka saker själv med samma nyfikenhet som ett barn som smakar glass för första gången och sen titta på allting extra noga och våga mer än jag brukar och smaka på allt som smakar gott och strunta i konsekvenserna och allt, allt allt ska jag känna extra djupt med ett öppet och rent hjärta. Jag vill tatuera mig och göra min kropp vacker med något som betyder så mycket för mig själv och sen kunna titta på det hela livet och påminnas av det fina som fick mig att göra det och känna lyckan lite till. Jag vill lära mig vad jag än får lust att lära mig hitta något som intresserar mig så till den grad att jag inte vet vart jag ska ta vägen om jag inte får fortsätta att ta in mer och mer och mer av det. Jag vill skriva en bok, sätta en hel historia ett helt liv en hel värld på papper. Jag ska vara den jag alltid drömt om att vara och leva i drömmen och drömma vidare om nya drömmar som jag en dag kommer att uppfylla dom också, för bara man tror, bara man inte ger sig, så är chansen att drömmen ska bli sann lika stor som chansen för att en präst hör guds röst inom sig och som att ett fattigt barn ser en skymt av himlen på julafton och lika troligt som att man kan vara lycklig med ett öppet hjärta. Jag vill befinna mig på en kilometerlång strand i storstadsvimmel bland höghus och där skogen är som tätast och sen trotsa en het och dödande öken där det enda som växer är mina vänner kaktusarna. Jag vill sitta vid en lägereld på kvällen med en gitarr och några av de finaste människor jag känner och fullt av skratt i magen. Jag vill ge mig ut på en resa och hitta den där själen bland alla miljarder själar som är menad just för mig och som jag kan älska resten av livet. och fram tills dess ska jag låta mitt hjärta falla in och ut ur kärleken och låta min hjärna förlora kampen mot hjärtat gång på gång. Och hur mycket som än motarbetar mig och och trycker ner mig och hur mycket som än får mitt hjärt att göra sådär ont så ska jag alltid hitta en anledning att le igen, för hjärtat läker, det läker och blir starkare än någonsin. Jag blir starkare än någonsin. För jag ska TA LIVET MED STORM! 

Känner mig positiv ikväll som ni nog ser, och det är himla fint. Det är himla fint att ha något att se fram emot. Och att aldrig veta vad som kommer att hända i framtiden, bara att vad som helst kan hända när som helst.

CAUSE BABY YOU'RE A FIREWORK



there's a spark in you come on let your colours burst

planer

10 juni alltså <3<3<3<3<3<3<3


STARS



Stjärnor är nog bland det finaste som finns. Så långt borta men ändå så nära, en helt annan värld där uppe i evighetens universum, men samtidigt en del av den här världen som man inte skulle kunna tänka sig att vara utan. Vad skulle en natthimmel vara utan stjärnorna? Månen skulle nog i alla fall känna sig väldigt ensam.

Och de finns där i tusentals miljoner år och brinner klart i en kall och tom värld och de lyser så klart ända ner till oss på jorden och får oss att tänka tankar man aldrig tänkt förut och förundras över hur världen kan se ut som den gör och hur den kan vara så vacker och full av ljus i mörkret. Om man bara lyfter blicken ifrån den frusna marken där rädslan och ångesten har hållit sitt grepp om en alltför länge, och vågar se uppåt över och bortom skuggorna.  Åt ett håll man har glömt att titta åt den senaste tiden. Uppåt mot ljuset. 

Och de bara fortsätter att lysa 

And when it rains will you always find an escape?




Är hemma hos mammsen i det lilla röda huset i den lilla byn mitt ute i den stora skogen:).  Det är finfint det, är lite ensamt för bara jag här, men samtidigt riktigt mysigt. Äter popcorn och lyssnar på härlig musik jättehögt. Och så såg jag Patrik 1.5 ikväll för första gången, hahaha. Fin film det:). Nu ska jag soooovvvaaa tror jag så man orkar upp och sköta hästar imorronbitti.


You made yourself a bed at the bottom of the blackest hole and convinced yourself that it's not the reason you don't see the sun anymore

LIGHTS



En kamera och lite ljus i mörkret.


All I want now is a white light moment



Gott nytt år!

Så nu är allstå 2010 slut. Och ett nytt år har börjat. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om året som varit, annat än att det har hänt så otroligt mycket och det har varit mestadels bra saker, med undantag för några svackor här och där. Det har varit en väldigt väldigt fin period i mitt liv :). 
Och jag hade tänkt att göra en sammanfattning av året som varit, med bilder och så, men jag tror inte att jag ska det. För jag vill gå vidare, det här ser jag som en ny start. En ny chans till saker och ting. GOTT NYTT ÅR ALLA FINA KÅMPISAR! 

RSS 2.0