HEJ

Jag är en blogg som heter sarasaraw och jag är ganska tråkig. Jag har inte levt så mycket på senaste tiden...  Jag vill så gärna bli rolig och kul och levande och full av fina bilder. Men jag har bara inte tid. Så det får nog bli någon annan gång när min Sara är på blogghumör.

Hejdå!

ps. Ni därute, glöm inte att ni är fantastiska och underbara Precis som ni är och ni kan göra precis vad fan ni vill av era liv. <3

/sarasaraw


Falling in and out of love

Någonstans mellan det invanda och det perfekta. Drömmen drar iväg med mig som i en sömn, medan sinnena drar tillbaka mig till verkligheten. Jag befinner mig mitt i den dragkampen.

Och Jag undrar varför jag ens har den här bloggen.




Don't let me go





och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

Pluggar inför nationella prov, om ungefär 33 timmar ska jag stå inför hela klassen och prata om i fem minuter om något som inte intresserar mig det minsta. Ska nog sova nu. Måste plugga. Igår dök världens finaste ida upp hemma hos mig och gjorde min eländiga dag till något alldeles extra fint som jag inte ville skulle ta slut men gjorde det ändå. Om en vecka och en dag åker jag ett kul gäng till stockholm och ser fina Håkan Hellström. Måste plugga. Idag lekte jag nästan hela dagen med min kusin Oskar, han är fem och världens snällaste finaste unge. Rött hår, glasögon, och energi i överflöd. Ger en spontana bamsekramar hela tiden och säger att han tycker om en. Finns ingen sötare. Måste plugga. Och det är nästan bara sextio dagar kvar nu tills jag och ida åker till zakhyntos. LÄNGTAR. Imorron blir det plugg. Nu är det vår tycker jag, så det så. Vill bara titta på harry potter jämt. Borde plugga. Te är gott, chokladbollar med. 

Så ser mitt liv ut för tillfället.  


att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma

jag ser domen i dina ögon

Spark



I am the light in the dark I am the match I am the spark...
...don't worry I'm okay now...



Du är nog det finaste jag vet

Tack för det otroligt fantastiskt fina inlägget ida. Jag älskar dig. Och vi kommer ha vårt livs bästa dagar i grekland om snart bara sextiotre dagar det bara vet jag. LÄNGTAR SOM EN GALNING!!!!

hihi

Nu är det bara sextiofyra dagar kvar innan jag kanske sprängs i miljoner små små bitar av lycka

Världens bästa Sara. Snart sitter vi på den här stranden.


och har såhär fint ljus på oss



och kan vara såhär nästan knasiga med varandra dygnet runt i två veckor


och vara såhär cpglada och göra wohoo hela tiden överallt

(vi är så söta som har lika kläder, hihi)

JAG ÄLSKAR DIG. Sextiofyra dagar kvar ♥
Min överlägset bästa favoritperson i den här världen i mitt paradis kommer nog bli mina två bästa veckor i mitt liv, jag tvekar knappt på det. Du är bäst. Den bästa jag vet.


You'd know how the time flies

Igår var superfin god tjejmiddag och övernattning hos bästa Verre. FINfint. Idag denna lördag har jag däremot suttit hemma. Lite ensam sådär. Har ickepluggat och lyssnat på samma låt och druckit te nästan hela dan. Jag har liksom aldrig vaknat på riktigt.
Vill kunna telepatera mig till min fina b3. Min greklandkåmpis, min andra halva som förstår mig som ingen annan.
Funderar på att fortsätta att ickeplugga och sätta på en film istället, harry potter eller nåt sånt mysigt. Fast det borde man inte när man just har räknat ut att man ligger femton uppgifter efter med plugget...
Bara därför ska jag nog göra det hihi.

Tänkte ha med en bild här också men hittar ingen som passar så det få bli utan bild. Det är tråkigt utan bild jag vet. Men bilderna gillar inte mig idag. 

Jag är trött. 

Only yesterday was the time of our lives we were born and raised in a summery haze bound by the surprise of our glory days.

For me it isn't over yet



RSS 2.0