hjärtliv

Det är som om livet har vänts ut och in, och jag har glömt hur man vänder tillbaka det. Saker och ting är inte längre som de brukar, människor, känslor, saker, händelser. Allt har bytt färg, eller bara form. Jag hänger inte riktigt med, själv är jag kvar i det som varit och kan inte släppa det. Men när jag ser mig omkring är allt ändå sig likt. Jag börjar kunna mönstrena utantill nu, kroppen vet de invanda röelserna, tungan de välkända orden. Det är det andra, det som inte går att ta på som har förändrats. Vart är mitt hjärtliv?

Fast då och då känner jag att det finns där, en gnista liksom. När något fint når ända in. Någonstans lite begravt under alla bekymmer och all stress och otillräcklighet finns det. Jag ska bara gräva fram det nu. Det ska jag.
 



Jag såg Remeber me igårkväll. Inatt menar jag. Det var en sådan film som når ända in i hjärtat, som stannar kvar efteråt. En sån film som man inte kan låta bli att gråta till, och som får en att tänka till om vad som betyder något i livet och hur värdefullt det är. Så fin. 
Äter förövrigt sen, VÄLDIGT sen frukost, och ska skynda mig till dushen och sen till bussen. Haha det rimmade. men jaja, ska dra in till stan i alla fall. Körlektion på gång liksom.

nu är det jul igen

Jag är så trött på att låtsas att allt är bra när det inte är det. Men vad har man för val? Stoltheten får en att ignorera den där klumpen i magen och den där tomma känslan och fortsätta att le. Livet är hårt var det nån smart människa som sa. Jag tror det stämmer. 
Det är i alla fall Jul nu vare sig man vill det eller inte, och då kan man inte låta bli att vara lite glad. Så GOD JUL allihopa! :)
Och tack för att det finns så många ortoligt fina människor här i världen.

Random tankar och årets längsta natt i en frusen värld


Det är mest bara musiken som når ända in nu...  men det är ganska ok det med faktiskt.

Tills vidare iaf.

Längtar till sommaren också, typ som förra sommaren. Det var fint det. Skulle göra nästan vad som helst för att känna solen igen. Jag tittar på bilder och allt kommer tillbaka.

Är sugen på apelsin. fast har ingen.

Skofilmen Verre, minns du? hahaha

Vintersolståndet hej på dig igen.

Undra hur kallt 50 minus är? kan det liksom kännas kallare än det här verkliegn?

Skulle vilja vara en pingvin.

Jag skulle vilja spola tillbaka tiden, ta alla chanser som jag missat. Men samtidigt börja om på nytt.

Sa precis det fulaste "jaaaa" till min mamma som jag någonsin har sagt tror jag, låter jag verkligen så hemskt?

KREATIVITET. I MÄNGDER. Det får inte plats i en för trång vardag. tror jag spricker snart.

Never Say Never. Men om aldrig verkligen är aldrig?

Ensamhet är bland det värsta som finns.

Jag måste ta mig ur det här. Den här känslan och dom här tankarna jag haft alldeles för länge. Annars är jag rädd att dom aldrig kommer att försvinna. 




tisdag hej och hå

Jag har nog gjort nästan allt fel idag.

Och inget verkar vilja samarbeta och bli som jag vill heller, ska nog låta det vara som det är och försöka lyckas med något imorron istället. Minus 26, månförmörkelse, och julmat gör väl den här dagen lite mindre lik alla andra också. Och jag kommer vara världens dummaset människa i jul och jag tror att tomten kommer dissa mig i år, har nämligen knappt köpt en enda jukklapp än.
Det är iaf jullov nu SÅ JÄVLA SKÖNT!


Som ett trasigt exemplar...

Måndag


 
Men älskling vi var alla en gång små...




HEJ

behöver förändring...

YOU ARE LOVED

Don't give up It's just the weight of the world When you're heart's heavy I, I will lift it for you Don't give up Because you want to be heard If silence keeps you I, I will break it for you Everybody wants to be understood Well I can hear you Everybody wants to be loved Don't give up Because you are loved Don't give up It's just the hurt that you hide When you're lost inside I, I will be there to find you Don't give up Because you want to burn bright If darkness blinds you I, I will shine to guide you Everybody wants to be understood Well I can hear you Everybody wants to be loved Don't give up Because you are loved You are loved Don't give up Every one needs to be heard You are loved


En himla fin låttext det här, och det är såna där fina ord man behöver höra ibland. Så det här är till alla som har ett hjärta som värker och behöver något fint.

...

Jag vill skriva men jag är för trött så nu ska jag sova. Godnatt!

Brick by boring brick

Nationella i matte B avklarat, man kan andas igen. Jag har i princip inte gjort nåt alls idag, sovit och ätit, gått på auotopilot medans hjärnan vilat tror jag. Och då inte hunnit ens en sjättedel av allt jag tänkte hinna. Men vad fan man måste få ta det lugnt ibland också. Plugg Plugg Plugg, varför pluggar man inte fast man borde? Jag kan inte leva utan tuggummi. Jag vill ha en kamera. Börjar få lite smått julklappspanik och är redan less på pepparkakor, undrar hur den här julen blir? Två veckor kvar nu och bara att kämpa på, tar man en bit i taget ska det väl funka antar jag. Jag behöver förändring nu känner jag, vill förändra mig och göra saker jag aldrig gjort förut. En liten sammanfattning av mitt liv just nu och Hayley Williams jag vill ha ditt hår. Önskar jag vågade ha ditt hår typ. 

          


'cause I'm just one of those ghosts



well now I'm told that this is life and pain is just a simple compromise so we can get what we want out of it would someone care to classify of broken hearts and twisted minds so I can find someone to rely on

they echo me in circles

 
 

RSS 2.0