Society, I hope you're not lonely without me.

Jag längtar till fjällen. Jag vill vandra i flera dagar med någon fin person och tälta på fina platser, se den stora stora himmelen och de stora stora kullarna som försöker nå den. plocka blåbär och koka varm fruktsoppa över ett gasolkök, tända en eld på kvällen när solen har gått ner. Titta på renarna som håller sig på avstånd, en aning blyga sådär. Ligga i ett tält halva dagen och prata och vänta på att regnet ska sluta falla. Ha tid att bara tänka medans man sätter den ena foten framför den andra, ett och två ett och två igen och igen, och samtidigt upptäcka hur alla problem och bekymmer kryper tillbaka nånstans in i bakhuvudet och gömmer sig ett tag. Att vara sådär skönt utmattad, så att man somnar så fort man lägger sig och sover som en stock på den hårda liggunderlaget med stenar och andra diverse knöliga saker under, tills man vaknar av solen som lyser genom tältduken. Och så lukten och vinden och tystnaden och den ensliga men ändå rena och sanna känslan. Nån som fattar vad jag menar? 




det är på nåt sätt alltid värt det

I morse tog jag och en lånad kamera en promenad från frösön in till skolan, hoppade av bussen lite tidigare och gick dom två sista kilometrarna i morgondimman.
Fint var det. Definitivt nåt man borde göra oftare. Hur morgontrött man än är så är det något särskilt med en sån promenad.












att tron i sig själv räcker till
att någon i sig själv kan vara nog
  

någon är väldigt fin



you're like your own sun



circles they grow and they swallow people whole

Ibland önskar jag att jag kunde åka till en okänd stad någonstans i världen och bara sitta där på en bänk hela dagen och se livet gå förbi. Iakta alla olika människor och känslor och händelser. Se igenom den där masken alla har för att de vill passa in och se de riktiga individerna där bakom. Fantisera om vilka de egentligen är och vad de önskar och drömmer om. Få en liten skymt av hur deras värld ser ut. Jag önskar att jag bara kunde sitta där och vara en okänd människa i en okänd stad någonstans i världen och bara ta in livet som det är.
      

bilder och sånt så här på kvällen

 

och dom små små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord och jag fick chansen du gav mig chansen men nu är det för sent



onsdagskväll

Är lite sjuk. så blir nog hemma från skolan imorron tror jag, orkar bara inte. Min hals och mitt huvud mår inte så bra för tillfället.

Men vill inte vara hemma och vara sjuk ju, vill gå till skolan och träffa folk och göra saker! jag längtar efter att ge mig ut och springa också, skulle vara så himla skönt för det var så länge sen nu. men tror inte det skulle vara sån bra idé nu så jag antar att jag tar det lugnt hemma med mig själv som sällskap imorron.

Det var himla kul att rida i går också, första lektionen på över ett år. Det var precis vad jag behövde även om jag har haft lite problem med att sitta på hårda stolar idag, hehee.
Världens sötaste fux fick jag rida också, vi ska nog komma bra överrens han och jag:)

ska sitta vid strålningsapparaten och snora en stund till tror jag, och sen sova. NATTI  

hej

Har ont i halsen, dricker te och äter god macka. ska iväg och rida om sådär alldeles för korta tio minuter. var så länge sen, längtar:)

Det känns som höst igen med andra ord.

RSS 2.0