Man kunde låta tiden vara...




Jag skulle rida med farmor ikväll. det blev inte så. Det åskade som fan och regnade. inte så inspirerande att ge sig ut på ridtur i skogen då precis. Men vi ska göra ett nytt försök imorron, det blir nog bra.
Sommarväder har det varit idag igen, så skööönt. sommar...
Är trött nu. Har planerat stockholmsplaner hela kvällen, Vi vet inte om det går, men jag hoppas det. Vill vi så kan vi!!!
Får väl se hur långt den inställningen räcker.

Ska ta en skön dusch nu, och sen sova. Ska ju upp till jobber igen som vanligt.
HEJ OCH HÅ! 

 

GLASS

Magnum gold är god.

Älskar att pröva nya glassorter, typ bland det bästa med glass :)

Sommarväder va?

Äntligen smmarväder tjihoooooo!
Sol och nitton-tjugo grader varmt eller nåt, känn så härligt. Är less på storm och fem grader, nu är det på tiden tycker jag att det blir lite riktig sommar.
Sitter på jobbet just nu och skriver det här inlägget och jobbar med lite bilder, som vanligt typ. hehe. bilder bilder bilder. Och oftast inte den roliga sorten heller, med roliga och coola bilder. utan det är mest på operationsliknande situatuoner med läskiga instrument, trista sjukhuslokaler, och barn som gapar stort för farbror tandläkare. Och en och annan politiker så klart.
Men det funkar bra.
Gjorde ett nytt försök att köpa biobiljetter nyss, gick väl sådär. Jag kom inte särskilt mycket längre den här gången, det fattades telefonnummer och lite sånt, så fick gå tillbaka utan biljetter ännu en gång. Tycker lite synd om dom som ska få dom, jag undrar om biobiljetterna någonsin kommer fram till sin rätta ägare. Men jag har inte gett upp än!
Ringt till hotell och frågat om broshyrer har jag också. Gick ganska bra.
När jag var ute nyss smälte jag nästan ihop till en vacker och blöt liten hög, det var stekande ute bland husen. Så varmt! Iallafall om man har tjocka svarta leggings på sig, (typ första gången på över ett halvår jag har det). Men skönt är det ändå. Ska snart ut i solen igen och äta glass tänkte jag hihi:D
GLASS ÄR GOTT.
Ska hem sen i eftermiddag, och städa.

Så ser alltså min dag ut.


Every day I awake, awake in a different shade


nu ska sarasaraw leva lite igen...  hej!


Igår klockan 11:28 stod solen som högst på himlen. Det var då årets längsta dag. Den ljusaste sommarnatten av alla, och den dag som varar längst det här året. Sommarsolstånd heter det ju.  Det är nog så mycket sommar det bara kan bli egentligen.
Och nu går det mot höst igen. snart, fast inte riktigt än. Först ska det vara sommar lite till hoppas jag, lite mera sol glass bad grönt nyklippt gräs åska sommarregn stekande sol varm sand ledighet höskörd barbackaritter myggbett semesterresor skratt fina minnen m.m. Men från och med nu kommer dagarna bli kortare och kortare. Det känns lite konstigt, sommaren har ju just börjat.

Sitter just nu på jobbet, och varvar skrivandet av detta inlägg med att kategorisera de sista bilderna jag har kvar nu. Sen blir det nog att städa förråd och fota lite, och kanske fler bilder att sortera sen.
Idag har jag mest suttit med bilderna och sprungit på stan med lite ärenden, så som att köpa biobiljetter till duktiga människor och hämta tidningar. Biobiljetterna blev inte köpta på grund av att dom inte sålde så många på faktura på öp-shopen och att biostaden då inte öppnar förrän fem. Så då gick jag tillbaks utan dom. Men ändå. Lite omväxling.
Det känns som att det enda jag gjort den senaste tiden är att jobba, jobbajobbajobba. Vilket nästan stämmer. Jag har inte haft tid till så mycket annat, och den skönaste stunden på dagen har varit när man fått komma hem och ta det lugnt i princip, bara slippa tänka en stund. Sovit för lite har jag också.
Men trots att det är lite tråkigt jobb i längden så trivs jag ändå, en del sköna människor, och jag kan tänka mig mycket värre sommarjobb. Sen känns det också skönt att få göra något, att vara aktiv på något sätt, Jag är nog inte den typen som gillar att bara gå hemma och typ inte göra något, jag blir så lätt rastlös känner jag.
Och så sitter jag faktiskt på chefens kontor också, hon är på semester. känns lite coolt att avancera så snabbt typ, hehe. Fast en läskig stol har hon. Har varit jättenära att ramla av i flera dagar, tills jag försökte sänka den lite. Det slutade med att jag och Maria lyckades förstöra studsen på den, så nu har chefen en stol utan studs. Hoppas hon inte har något emot det, eller att hon känner sin stol väl och kan lyckas mixtra tilbaka studsen sen.
Ska nart sluta nu, om trettiosju minuter precis nu. Sen ska lilla jag hemåt med buss och antingen ut och primic (springa på präket för dom som inte vet) eller ta det lugnt med film och popcorn eller nåt. 
Smsar med Kåmpis där borta i Krokom och det är mysigt, har just fått ett uppdrag. kommer längst ner hihi.
Har också fått reda på att eremitkompis nu har slut på sms och har blivit eremit på heltid, alltså en riktig eremit. Inte bra...




En hälsning till alla från en av sarasaraws kära vänner: "hej sarasaraws kåmpisar, det här är ccardigan som talar. Hej då kåmpisar!"  




  

 








<3

Jag har nog världens bästa vänner...

ensamhet



En känsla som dyker upp de mest oväntade tillfällen, och ofta är jag så van att jag då ändå inte orkar bry mig. Livet är som det är.
Det är bara det att denna känsla inte är särskilt obekant för mig, ibland tror jag att jag alltid har känt den, och alltid kommer att göra.

Men jag klagar inte, jag har egentligen allt jag behöver och jag är glad för det jag har, försöker att uppskatta livet medans jag kan. Jag är i stort sett ganska lycklig. Tror jag. 


Men ändå

  

Jaha, så är det sommarlov igen då...



Har fortfarande inte riktigt fattat att det är sommarlov nu, och jag vet inte varför. Kanske för att den rätta känslan bara inte vill infinna sig?
Hur som helst så kommer jag då och då på mig själv med att tänka liknande tankar som: på måndag på frukosten ska jag fråga... måste hitta mjukisbyxorna som jag brukar ha på idrotten tills på onsdag... jag får inte slänga mattepapperena för jag kanske behöver dom... 
Sen kom jag på att det inte blir några fler frukostar på skolan på väldigt väldigt länge, alldeles för länge faktiskt (fick lite av en chock när jag insåg det). Och att jag inte behöver hitta mjukisbyxorna för att det inte blir någon mer idrott den här terminen, den är ju slut. Och att jag visst kan slänga mattepapperena för jag är ju klar med kursen.
Vanorna sitter kvar.
Och det känns lite sorgligt att terminen är slut och att det är en hel sommar innan jag får se skolan och människorna igen, men mest är det egentligen bara skönt har jag just konstaterat. Det finns ju kvar till hösten.
Det mesta iallafall. Vissa väldigt onödiga förändringar kommer ju att ske (hatar det), och vissa saker och vissa människor kommer jag att sakna så otroligt mycket. 
Men att få sova ut på morgonen och slippa all stress och alla måsten känns ganska skönt det. att VARA LEDIG. Och att kunna ligga i solen och få fräknar, bada i alldeles för kalla storsjön, hitta på massor av kul med kompisar, äta glass, göra allt man annars aldrig hinner, känns också ganska skönt.
Så det är med blandade känslor jag konstaterar att det faktiskt är sommarlov nu ändå, och jag har bestämt mig för att njuta så mycket jag kan och göra det bästa av den här sommaren, jag ska ha KUL :D.

Efter att ha sovit sådär elva sköööna timmar vaknade jag totalt utvilad idag, och det var en skön känsla kan jag säga. Efter att ha fått i mig frukost vid sådär två tror jag att det var, så startade jag då dagen med att göra... ingenting. Jag har knappt gjort något alls idag faktiskt, det enda jag kan komma på att jag gjort är att sköta djuren, äta middag, städat på mitt rum i en halvtimme, tittat på fotbolls vm en kvart. Den totala tiden av det borde vara...typ en och en halv timme. Resten av dan vet jag inte vad jag gjort faktiskt. Det har varit SKÖNT. Helt ok invigning på sommarlovet.
Och nu när klockan är snart är halv tio har jag finfina planer på att bege mig ut och springa en sväng, ska bli riktigt skönt tror jag faktiskt. 
Sten-björnen fick prata med en zebrarandig norsk också klockan två inatt typ, det blev han GLAD för. Iallafall i efterhand hehe. Kul var det, bara det att hjärnan inte var helt vaken om man säger så, samma IQ som en fisk typ. (inte för att fiskar är dumma djur, har jag aldrig påstått) Sååå... tog ett tag innan stackars hjärnan fattade vad det hela handlade om. HAHHAHA.
Börjar jobba på måndag också, förutom att jag måste kliva upp omänskligt tidigt med följden att sommarlovskänslan minimeras ytterligare, så känns det BRA. klirr i kassan är aldrig fel.

Men tja...

Det är ju sommar så varför inte vara GLAD!  :D:D:D:Dhihihi
 

äntligen

Det funkar!

Idag har jag verkligen tagit tag i mig själv, gjort de sista skoluppgifterna och fått det överstökat, FAN vad skönt det är. KLLLAAARRRR MMMEEDDD AAAALLLT SKKOLLARRBEEETEEEE!!! SSOOOMMARRRLLOVVVV TTTJJIIIHHOOOOOOO!!!!

Nu ska jag unna mig att lata mig lite imorgon och på fredag, och nästa vecka ska jag ta tag i livet med nya tag igen. Då ska jag jobba och tjäna lite pengar. Pratade med turtley idag om sommaren, och kom fram till att i sommar ska jag hinna allt som jag aldrig annars hinner plus massor med roligt! hihihi

Ska hålla kvar min nyfunna effektivitet nu. (vi fär väl se hur det går...hehe)

Det blir nog fint väder imorgon låter det som, lita varmare och kanske sol :D
Jaa hållej tummajnaa! :D


Life feels good sometimes...
but it doesn't make the bad things go away.
Still I cant help but singing out loud right now
Life is good tonight

I know it's easy to say but it's harder to feel this way



Ännu en dag där jag inte lyckats få något vettigt gjort. Jag har fortfarande samma saker kvar att göra nu som jag tänkte i morse att jag skulle göra denna dag. Till exempel det sista skolarbetet. Och problemet är inte att jag inte har tid, problemet är att jag bara inte tar mig för att göra det. Att jag bara inte orkar. Även fast jag säger åt mig själv att nu sara bara gör du det så är det överstökat, så blir det i slutändan inte gjort. Jag försöker, men har ingen ork. Vet inte varför. 
Istället har jag tillbringat hela dagen med att göra absolut ingenting. Och vem kan jag skylla på för det? Bara mig själv. Och det är inte bara idag, det är inte första gången det känns så här. Jag blir faktiskt knappt förvånad längre. Jag är helt enkelt helt urusel på att vara effektiv. Lika bra att acceptera det som det är. fan vad jag failar.

Men förhoppninsvis är det inte för sent än att förändra sig, att förändra saker och ting. Att få saker och ting att  vara som man vill ha det. Det är aldrig för sent att förändra sig, och det är nog tur. Från och med ska jag jobba på det, att vara effektiv. Vore det nyår nu skulle det bli mitt nyårslöfte, helt klart. Fast det är ju inte nyår. Men det kan vara ett åttondejunilöfte. Ja, det får det bli.

Ska börja imorron. Nu är det dags att jag tar tag i mig själv och får något gjort känner jag.

En glad sak idag är iallafall att jag nu kommer kunna tjäna nästan nio tusen kronor i sommar, det känns väldigt bra, tjihoo!!! lite klirr i Londonkassan hihihi. Fick reda på idag att jag fått ett andra sommarjobb. Hoppas bara jag hinner ha lite sommarlov också. 

En läskig sak är att horoskopet i ÖP har stämt in så precis två dagar i rad nu, det har nog aldrig hänt förut tror jag. Känns inte bra. Kanske måste jag nu börja tro på horoskop...

Detta är sten-BJörns mest älskade husdjur :D

OJ... Lite stor och missanpassad blev den men nu ser ni ordentligt hihi

Picking up the pieces from your past but there's nothing more to gather


TREENIGHETEN

I iiidAS och sraas Och den HELIGE ELINS namn...

hihi<3


Hur fan hade dom tänkt att FVbrunnen skulle klara sig utan oss?

Varför?
Vill inte
inte nu
inte nu när det är så bra ju
nej
vill inte
hur ska jag stå ut?
varför nu?
kommer sakna er så himla mycket
hur kommer det att bli nu?
helt fel ju
inte nu
vill inte
varför?
fan
helvetes jävla helvete
jävvla skit alltså!!!!!!



men...



Ni är det bästa
och vad som än händer har vi varandra
och en hel sommar framför oss
nu lever vi!
<3

It's time I get over you



Because what I felt for you was never real
I can see that now
I don't know who you are, not anymore

I don't know you

Välkommen till jorden liten

Tre dagar gammalt stoföl, jag är en aning förälskad:)


SÖÖÖÖT är man.


Långa öron.


och långa ben som man kan springa fort fort med.


Klia sig på huvudet går finfint. (jo hon har faktiskt ett huvud...)


Springa under mammas mage går också.


En aning blyg.


Då är mamma bra att ha.


Har inte orkat göra mycket annat än att fota föl idag.. är så himla trött. Så trött verkligen. Trött.
Orkar inte bry mig om skolarbete, det får vara, hinner nog imorron förhoppningsvis.
Ska alldeles snart krypa ner under täcket, ska bli så skönt.
Den här dagen har varit väldigt fin, personalen var bäst idag, de lyckades med en väldigt bra show, verkligen. Och bland annat glass med tft, diskussioner om huruvida fåglar kan lyckas fastna med näbben i en bil (står fortfarande fast vid min verision), och en lång men fin promenad i den sommarvarma luften, var också väldigt fint. Verkligen.
 
Tåg är dumma..

NATTINATTI :D


RSS 2.0