Hej. Jag är så less på att vara tyst jag vill skrika.

Jag vill ha någon att vara lite galen med!!!! Någon som vill vara galen med med mig?

...

Fan vad jag är less på det här.

hooooooo

Känner mig lite som en uggla. Eller en mycket energisk sara iallafall.
Första skoladagen är avklarad tjohej!
Och den blev ungefär precis som jag väntat mig. Det kändes nästan inte som om vi haft elva veckors lov emellan alls, mer som tillbaka till den bittra verkligeheten man hade glömt bort att den existerade. Men dagen var ändå helt okej och stundvis riktigt bra. Och det känns riktigt skönt med höst och nya rutiner nu, hösten är egentligen himla fin. Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra höst. kanske till och med en superhöst. Håller tummarna.

Jag har upptäckt att jag äntligen har fått lön på kontot (vilket gjorde min kväll) och ska kolla på Vampire diaries och sen soooooovvvvaaaa, så jag är väldigt glad och nöjd för tillfället.

Godnatt alla ugglor och kaniner där ute i världen. 

Ett år kvar



Jag älskar att vakna och se solen lysa in genom gardinerna. Särskilt efter en lång natt som den här.
Eftersom båda mina sovrum ligger precis rätt för att få morgonsol, så har jag vaknat såhär större delen av den här sommaren. Och även om det nästan är höst nu så ger det ändå känslan av att sommaren inte riktigt är slut ännu. Jag vill inte att den ska vara slut.

Fast sommarlovet, det är definitivt slut nu. Det är dags för mig att säga adjö till allt som heter ledighet och fritid och skynda till bussen, för idag är det första skoldagen. Ett år kvar. Djupt andetag. Hej och hå.

Jag har nog aldrig känt mig så ovälkommen och vilsen bland er förut. Åh vad jag längtar tills det här är över. Ett år kvar sen sticker jag och lever livet någonstans, så det så.

Men det här var inte meningen att det skulle bli ett depp-inlägg, så nu ska jag plocka fram modet och positiviteten som gömmer sig där någonstans. Det kanske blir bra ändå det här, det kanske till och med blir ett super-år tjohej!
Det ska jag se till att det blir.

I know places

Ibland bara älskar jag Lykke li.



I know places we can go babe,
Where the highs wont bring you down babe.
No, the highs wont hurt you there babe.

Don't ask me when, but ask me why.
Don't ask me how, but ask me where.
There is a road. There is a way.
There is a place. There is a place.



Tidsmaskiner, 5 miljoner, och Doften av grön papaya

Har chillat i stan med Verre idag. Väldigt fint, som vanligt när jag är med henne. Vi köpte kläder, åt glass, pratade om nästan precis allting, och var allmänt galna. Sedan släpade vi oss hem till henne och kollade på film. Min nörd till lillebror har nu även fixat min dator åt mig, så nu funkar den fintfint igen tjohej! Supertekniska småbröder är bra att ha ibland också minsann.


Världens finaste kusin

Det här är min kusin Oskar. Han är fem år, gillar hästar och bilar, och ger en spontana kramar ibland. Han är den snällaste och gladaste lilla killen jag någonsin träffat. Tack för att du gör världen till en bättre plats liten.


Det fina med livet är att man alltid kan börja om



Sarasaraw har inte varit så aktiv på senaste tiden, men förhoppningsvis blir det ändring på det nu. Hoppas bara att någon någongång ibland vill titta in här, det vore kul.

Sommaren har varit lång den här gången, full av både skratt och gråt. Men mestadels en fin sommar ändå. Några dagar är det ännu kvar av sommarlovet, dom skall förhoppningsvis tillbringas i fjällen på vandrande fot, med övningskörning, samt med min fina veeeeeerrrrrrreeeeee.

Sedan drar skolan igång. Och trots att jag bävar inför höstens kyla och pluggberg så känns det ändå bra med höst. Jag tror, jag känner på mig, att det här sista året på gymnasiet kommer att bli BÄST.

Sedan mina vänner, då börjar det stora äventyret som kallas livet...


...

Jag saknar dig.

Min B1.

Jag verkligen älskar att bo vid en sjö ibland



Please don't leave me



Jag önskar att någon vore här med mig ikväll.

Ensamhet.


RSS 2.0